NavMenu

Za izgradnju vodovoda u Petrovu 2,3 mil KM od Evropske investicione banke

Izvor: Nezavisne novine Utorak, 18.02.2014. 09:31
Komentari
Podeli
PetrovoPetrovo
Opština Petrovo će se s ciljem realizacije projekta vodosnabdijevanja kod Evropske investicione banke zadužiti do iznosa od 2,3 mil KM sa rokom otplate od 25 godina i grejs periodom od 8 godina koji je uračunat u period otplate, odlučili su juče odbornici Skupštine opštine (SO).

Lokalna opozicija predvođena SNSD-om bila je protiv novog zaduženja opštine.

Predsjednik Kluba odbornika SNSD-a u SO Petrovo, Jovo Nikolić, istakao je na sjednici da su o zaduženju mišljenje trebalo da daju i građani na javnoj raspravi, dok je pozicija tvrdila da je to nepotrebno.

Načelnik opštine Ozren Petković rekao je da se Petrovo tek treba izboriti da dobije kredit s obzirom da u proceduri zaostaje za nekim lokalnim zajednicama.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Kamakura - skriveni dragulj Japana

Kamakura je grad koji se nalazi na ostrvu Hošu. Kamakura je poznata po izolovanosti koju stvara njeno prirodno okruženje i po njenoj istoriji… Kamakura se prostire na površini od 39, 60 kvadratnih kilometara, a u njoj živi oko 174.000 stanovnika. Grad je na istoku, sјeveru i zapadu okružen brdima, a na jugu je otvoren prema Sagami zalivu. Do izgradnje modernih saobraćajnica, do Kamakure se moglo doći samo preko uskih prevoja, od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.