NavMenu

Nadzorni odbor "Konjuha" birao generalnog direktora – Eldinu Brčaninoviću dodijeljen još jedan mandat

Izvor: eKapija Srijeda, 27.12.2006. 15:34
Komentari
Podeli

Nadzorni odbor DD "Konjuha" iz Živinica, jedne od najvećih tvornica namještaja u regionu, dao je jučer, 26.12.2006., podršku Eldinu Brčaninoviću da i u naredne četiri godine obavlja funkciju generalnog direktora Društva.

Eldin Brčaninović

Nakon prethodne četiri godine, u kojima je "Konjuh" bilježio veoma dobre poslovne uspjehe, dokaz tome je i povećanje izvoza, te brojne nagrade s sajmova namještaja, direktor Brčaninović kaže da je ovo tek pola obavljenog posla.

"Započeli smo jedan posao, i nakon ovoga mandata došli smo do pola puta. Nadam se, da ćemo u narednom mandatu doći do zacrtanog cilja, a to je da "Konjuh" postane sinonim za uspješnu kompaniju koja izvozi finalni proizvod na strana tržišta", istaknuo je Brčaninović.

Novi/stari direktor je dodao da će ovo preduzeće i dalje ulagati u nove proizvodne linije, u razvoj vlastitog dizajna namještaja od oplemenjene bosanske bukve, te posebno u zaštitu radnika na poslu kao i zaštitu prirode i okoline.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.