NavMenu

Stara i nova Banja Luka na fotografijama

Izvor: eKapija Četvrtak, 06.02.2014. 11:47
Komentari
Podeli

Siniša Orelj iz "Designn Studija" napravio je precizno kombinovane dijelove starih i novih fotografija Banje Luke, pa je tako dobijen efekat grada kroz vrijeme. Prošlost i sadašnjost spojeni u jednoj slici daju nam pogled na jednu drugačiju Banja Luku, javlja Banjalukalive.com.

Siniša Orelj rekao je da se veoma interesuje za grafički dizajn i obožava tu umjetnost, a često razmišlja o novim idejama, pa je tako došao i na ovu.

- Čim sam pogledao par slika stare Banja Luke, palo mi je na pamet: "hajde da vidim koliko se Banja Luka promijenila, i da čujem šta ostali ljudi misle o tome" - rekao je Orelj.

Istakao je da se Banja Luka dosta promijenila, ima puno novih i zanimljivih stvari. Novoizgrađeni objekti su modernog izgleda ali je Banja Luka ipak i dalje prepoznatljiva po svome zelenilu a nada se da će tako i ostati.

- Imamo predivnu rijeku Vrbas, čije obale bi se ipak trebale još bolje urediti. Takođe i tvrđavu Kastel treba renovirati zbog većeg broja turista. A najviše pažnje treba posvetiti mladima da pokušaju realizovati svoje ideje - kaže Orelj i dodaje da ima još sličnih projekata u planu, te se nada da će ih uspjeti ostvariti.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.