NavMenu

U kompaniji "m:tel" novi mobilni telefoni

Izvor: Nezavisne novine Četvrtak, 30.01.2014. 09:11
Komentari
Podeli
Kompanja "m:tel" obogatila je svoju ponudu u okviru tarfnog m:music modela sa dva kvaltetna i tražena modela "pametnih" telefona, "Huawei Ascend G510" i "Sony Xperia M", po cjeni od samo 1 KM.

Kako navode u "m:telu", novi postpaid tarfni model koncipiran je tako da korsincima pored bonusa za razgovor i poruke omogući bonus za korištenje neogrančenog mobilnog interneta. Posebno istču m:music servis, koji korisnicma pruža mogućnost da u svakom trenutku putem "pametnog" telefona užvaju slušajući omiljene hitove domaćih izvođača brajući među 100.000 pjesama koje čine bogatu zbirku ovog muzčkog servsa.

- Ljubitelji domaće muzičke scene, tj. svi oni koji preferiraju uživanje u muzici u svakom trenutku, ma gdje bili, od sada mogu birati jedan od dva ponuđena tarifna modela m:music - navode u "m:tel"-u i dodaju da se radi o MOJ MIX 30 Flax/Flat i m:music MOJ MIX 45 Flat/Falx paketu, koji sadrže bonus od 100 minuta za razgovore u svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH (Flat), odnosno u "m:tel".

Kako je pojašnjeno, razlika u cijeni ova dva modela odnosi se na broj SMS, odnosno MMS poruka, kao i količinu brzog mobilnog Interneta.

Naime, u tarfnom modelu MOJ MIX 30 korsnik dobija 100 poruka i 500 MB interneta s brznom do 3,6Mb/s, dok MOJ MIX 45 sadrži bonus od 250 poruka i čak 2 GB Interneta s brznom do 7,2 Mb/s.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Finansije

Vrhovni sud RS presudio u milionskom sporu Bitminera i Unicredit banke

Vrhovni sud Republike Srpske odbio je reviziju kompanije Bitminer Factory iz Gradiške i potvrdio presudu Višeg privrednog suda kojom je Unicredit banka Banjaluka oslobođena plaćanja 256 mil KM odštete zbog gašenja njihovog poslovnog računa, potvrđeno je za portal Capital. Kako je rečeno u ovom sudu, revizija koju je podnio Bitminer je odbijena kao neosnovana, te je potvrđena ranija presuda koja je preinačila prvostepenu odluku iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.