NavMenu

Raiffeisen banka donirala 10.000 KM Udruženju za pomoć nedovoljno razvijenim licima iz Banje Luke

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 30.12.2013. 14:18
Komentari
Podeli

Predstavnici Raiffeisen banke su, nastavljajući tradicionalni projekat darivanja udruženja povodom vjerskih i novogodišnjih praznika, posjetili Udruženje za pomoć nedovoljno razvijenim licima iz Banje Luke kojima su uručili donaciju vrijednu 10.000 KM, saopšteno je iz ove banke.

Raiffeisen banka je, i ove godine, odlučila nizom donacija obilježiti praznike, izdvajajući u ovoj godini za tu svrhu ukupno 65.000 KM. Udruženje iz Banje Luke šesto je u nizu udruženja čiji je rad ovim povodom pomogla Raiffeisen banka.

- Svjesni smo napora ovog udruženja da bude kvalitetna podrška licima sa intelektualnim teškoćama u lokalnoj zajednici, a upravo mi, kao neodvojiv dio te zajednice, osjećamo ne samo zadovoljstvo, nego i odgovornost da im, u skladu sa našim mogućnostima, pomognemo u toj misiji i poboljšamo uslove njihovog rada - istakao je Michael Mueller, direktor Raiffeisen banke te dodao: "Saradnju s Udruženjem za pomoć nedovoljno razvijenim licima iz Banje Luke započeli smo još prije nekoliko godina, otkupom prazničnih čestitki koje su izradili štićenici udruženja, a nastavili direktnim novčanim donacijama kao najpotrebnijim vidom pomoći ovom udruženju - nadajući se da će i naši klijenti razumjeti razlog izostanka čestitki. Ova odluka se pokazala itekako ispravnom i naišla je na više nego pozitivne reakcije klijenata, kojima se ovom prilikom zahvaljujem, jer bez njihove podrške i povjerenja ovakvo djelovanje ne bi bilo moguće - dodao je.

- Izuzetno je značajna pomoć koju je Raiffeisen banka, u sklopu svojih društveno odgovornih aktivnosti, pružila ovom uduženju. Ova donacija će poboljšati kvalitet uslova rada udruženja i u ove praznične dane unijela je radost među njegove štićenike - izjavila je Jasna Brkić, zamjenica gradonačelnika Banje Luke.

Miroslav Stanović, predsjednik UO Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenih lica iz Banja Luke je istakao da podrška koju Raiffeisen banka pruža ovom udruženju već treću godinu zaredom, ima izuzetan značaj za udruženje kako u moralnom, tako i u egzistencijalnom smislu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.