NavMenu

Bankarske usluge na pametnom telefonu - "Halcom" aplikacija sve popularnija

Izvor: eKapija Petak, 20.12.2013. 15:52
Komentari
Podeli

(Foto: I.Vukša)

"Halcom" M-Banking rješenje za jednostavno i brzo korišćenje bankarskih usluga putem mobilnog telefona je implementirano u već sedam banaka na četiri tržišta. BKS banka je prva slovenačka banka koja je svojim korisnicima online bankarstva ponudila "Halcom" aplikaciju za pametne telefone iOS i Android.

- Uvođenjem mobilne banke za fizička lica, banka je željela da ponudi prije svega udobniju upotrebu elektronskog bankarstva, kao i bolji i brži pregled bankarskih proizvoda. Preko BKS mobilne banke, kao i preko BKS Bank Net online rješenja, korisnici mogu da obavljaju najjeftinije bezgotovinske transakcije. Na taj način se može uštedjeti na vremenu i troškovima poslovanja. Za instalaciju aplikacije, pristup i upotrebu mobilne banke, korisnicima se ne naplaćuju ni troškovi ni provizije. Korisnik plaća samo troškove prenosa podataka koje mu naplaćuje mobilni operater, prema cjenovniku koji operater nudi. Mi stalno radimo na poboljšanju korisničkog iskustva, a mobilna banka je jedna od glavnih prekretnica koja zasigurno neće ostaviti naše klijente ravnodušnima - izjavila je Vesna Matjašič, vođa platnog prometa u BKS banci, koja je na projektu blisko sarađivala sa preduzećem Halcom.

"Halcom" je još ranije razvio e-banking rješenje za fizička lica BKS banke, a od sada će klijenti još lakše da komuniciraju sa bankom putem m-banking rješenja. Koristeći mobilni telefon, vršiće pregled u svoje transakcije, štednju, račune depozita i kartica, dobijaće osnovne informacije o kreditima i prometu, moći će da obavljaju interne prenose, kao i plaćanja u domaćem platnom prometu pomoću generatora jednokratnih lozinki.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.