NavMenu

KOSTIĆ: Pregovaramo o partnerstvu "MK Grupe" i "Podravke"

Izvor: seebiz.eu Utorak, 17.12.2013. 10:16
Komentari
Podeli

Miodrag Kostić (Foto: Mc.rs)Miodrag Kostić

Vlasnik "MK grupe" Miodrag Kostić kaže da je moguća saradnja s "Podravkom" sa kojom, kako kaže, već pola godine pregovara.

Pregovori će, prema njegovim riječima, biti nastavljeni i danas i moguće je, kako je naveo, da će jednog dana i da se udruže.

Kostić kaže da bi trebalo pozdraviti najavljene investicije iz UAE u srpsku poljoprivredu, ali upozorava i da su naša očekivanja velika.

- Gledam veoma povoljno, jedva čekam da oni dođu, ali dajte prvo da imamo rezultate - rekao je Kostić na skupu "Ekonomist - Svet 2014." održanom u Beogradu.

- Imamo sreću što smo našli "bogate rođake" u tako velikim investitorima. Ali naša očekivanja su velika. Ako neko očekuje da će "Al Dahra" da kupi zemljište, kako je najavljeno, to je nemoguće. Možemo očekivati da investira kao i svugde u svetu i njihov dolazak treba pozdraviti - naveo je vlasnik "MK grupe".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.