NavMenu

Mirna Šoja, Edo Numić i Dunja Mijatović dobitnici priznanja za razvoj odnosa s javnošću u BiH

Izvor: eKapija Utorak, 10.12.2013. 12:48
Komentari
Podeli
U sklopu 12. PRO.PR konferencije za odnose s javnošću, koja se u ožujku sljedeće godine održava u Sarajevu, dodijeliće se priznanje PRO.PR Awards. Priznanja se dodjeljuju od 2011. godine kada je bila 10. obljetnice ove prestižne konferencije na kojoj sudjeluju mnogi komunikacijski stručnjaci iz regije i šire, prenosi "Posusje-online.com".

PRO.PR Awards se dodjeljuje pojedincima i gradovima koji su svojom implementacijom ideje, vizije i misije doprinijeli razvoju struke odnosa s javnošću na području regije. Priznanja Vision Manager i Vision City dodjeljuju se menadžerima i gradovima iz države domaćina konferencije koji su uspješno implementirali upravljanje komunikacijama u svoju firmu, odnosno, gradsko rukovodstvo.

Komisija PRO.PR Awards na čelu s predsjednikom Organizacijskog odbora Danijelom Koletićem odabrala je dobitnike predstojećeg PRO.PR Awardsa, a imena dobitnika priznanja Vision Manager i Vision City biće poznata 1. veljače 2014. godine.

Dobitnici PRO.PR Awards 2014. za Bosnu i Hercegovinu su Mirna Šoja (MUP Republike Srpske), Edo Numić (Violeta) i Dunja Mijatović (OESS). Od stranih dobitnika, vrijedilo bi istaknuti imena Betûle Mardine (Turska), Andreya Barannikova (Rusija), Georgea Ellisa (Belgija) i Cormaca Smitha (Velika Britanija), orenosi "Posušje online".

Svečana ceremonija dodjele priznanja održaće se u sklopu PRO.PR konferencije koja se od 26. do 29. ožujka održava u Sarajevu u hotelu "Holiday".

- PRO.PR Awards utemeljili smo kako bismo odali priznanje, još bitnije, kako ne bi zaboravili pojedince koji su uvelike doprinijeli razvoju struke odnosa s javnošću i koji svakodnevno praktično upravljaju komunikacijama. Za lokaciju nadolazeće konferencije, u sklopu koje će se dodijeliti PRO.PR Awards, odabrali smo Sarajevo koji sljedeće godine slavi 30. obljetnicu organiziranja Zimskih olimpijskih igara. A Olimpijske igre, baš kao i PRO.PR, specifične su u tome što povezuju ljude u pokretu – kazao je Danijel Koletić, predsjednik Organizacijskog odbora PRO.PR konferencije.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.