Izvor: Pristop BH | Četvrtak, 07.12.2006.| 12:26
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Novogodišnja zabava HT ERONET-a

Sinoć je u sarajevskom hotelu Holiday Inn započela sezona novogodišnjih zabava i to u velikom stilu. Kongresna dvorana hotela je od 20 sati bila rezervirana za brojne prijatelje i poslovne partnere HT ERONETA.

Kako su obećali izvrsnu atmosferu uz Natali Dizdar i Hari Mata Harija, tako su se domaćini potrudili da ovo obećanje i ispune. U stvaranju dobrog raspoloženja pomogli su brojni uzvanici iz poslovnog, političkog i javnog života ili jednostavno prijatelji HT ERONETA. Tijekom večeri sumirani su brojni projekti na kojima se zajednički radilo tijekom cijele prošle godine. Nabrojat ćemo samo neke od njih koji su doprinijeli razvoju kulturnog i sportskog stvaralaštva u našoj zemlji: generalni pokrovitelj 12. Sarajevo Film Festivala, generalni pokrovitelj kino distribucije domaćeg igranog filma "Nafaka" u režiji Jasmina Durakovića, generalni pokrovitelj Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, generalni pokrovitelj Jazz festivala u Sarajevu te mnogih drugih projekata.

U specijalnom obraćanju svim nazočnima, gosti su imali priliku čuti gosp. Zorana Bakulu, direktora - predsjednika Uprave HTMObilne komunikacije d.o.o. Mostar koji je ovom prigodom izjavio sljedeće: "Nemoguće je proslaviti poslovne rezultate bez nazočnosti naših poslovnih partnera i prijatelja. Stoga smo se večeras okupili kako bi svima Vama zahvalili na izvrsnoj suradnji tijekom ove godine i poželjeli sve najljepše za nastupajuće blagdane. Kako uz blagdane uvijek treba darivati da bi nam blagdanska atmosfera bila potpuna, ove godine smo odabrali Centar za slijepu i slabovidnu djecu iz Sarajeva i nadamo se da ćemo im našom skromnom donacijom olakšati njihov proces učenja.

Ostatak večeri je protekao u dobroj atmosferi, uz prijatno druženje i izvrsnu zabavu za koju su zaslužne glazbene zvijezde Natali Dizdar i Hari Mata Hari.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.