NavMenu

Niže stope na kredite i popusti kod osiguravajućeg društva - Sberbanka ponudila nove pakete za preduzetnike

Izvor: eKapija Srijeda, 04.12.2013. 08:55
Komentari
Podeli

(Foto: sberbank.ba)

"Basic" i "Superior" su dva nova paketa proizvoda za preduzetnike koji su od početka decembra u ponudi Sberbank BH. Ovi paketi sadrže niz pogodnosti kao što su niže naknade za obradu kreditnih zahtjeva, niže kamatne stope na kredite, povoljnije kamatne stope na depozite, usluge asistencije, te popuste kod osiguravajućeg društva, saopšteno je na sajtu banke.


- Nakon niza veoma atraktivnih proizvoda plasiranih poduzetnicima, Sberbank BH je proširila ponudu proizvoda namijenjenu ovim klijentima obzirom da oni kao pokretačka snaga ekonomije zauzimaju značajno mjesto u našoj poslovnoj strategiji. Zadovoljstvo mi je što smo olakšali poslovanje poduzetnicima uvođenjem Plus paketa kojim im omogućavaju bolju mobilnost i fleksibilnost poslovanja - izjavio je Jasmin Spahić, direktor Poslovanja sa stanovništvom i poduzetnicima u Sberbank BH.

- Paketi su i cjenovno povoljniji u odnosu na ponudu na tržištu - naglasio je Spahić.

Osim navedenih pogodnosti Sberbank BH Plus paketi za preduzetnike uključuju transakcijski i devizni račun, polog pazara bez naknade, SMS bankarstvo, Internet bankarstvo, mobilno bankarstvo, MasterCard business karticu bez naknade za vođenje računa, te VISA Electron business karticu bez upisnine i članarine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.