NavMenu

Kompanija "m:tel" nagradila studentske ideje tabletima - Završen Poslovni forum mladih Sarajeva, Banja Luke i Mostara

Izvor: eKapija Srijeda, 30.10.2013. 21:07
Komentari
Podeli

U okviru Poslovnog foruma mladih, koji se održao 29. i 30. oktobra 2013. godine u Mostaru uručene su nagrade najboljim studentima i studentskim timovima čije su poslovne ideje zaslužile da zažive u praksi. Forum se održava u okviru projekta "Studentsko preduzetništvo" i koji realizuje Centar za istraživanja i studije GEA iz Banja Luke, uz podršku USAID-a i pokroviteljstvo Univerziteta u Banjaluci, Univerziteta u Sarajevu i Sveučilišta u Mostaru.

Dodjelom vrijednih tableta uspješnim pojedincima i studentskim timovima iz sva tri grada i kompanija "m:tel" se pridružila onima koji prepoznaju vrijednost mladih talenata i znanja. Najbolji timovi iz Mostara, Banja Luke i Sarajeva (po tri u svakom gradu) nagrađeni su sa po 4.000 američkih dolara koje obezbjeđuje Američka agencija za međunarodni razvoj - USAID, dok su m:tel tabletom nagrađena četvrta mjesta u sva tri grada na takmičenju za najbolje studentske biznis planove.

Svi studenti prijavljeni na ovogodišnji projekat "Studentsko preduzetništvo" i program "Imam ideju", odslušali su interaktivnu nastavu na tri pomenuta univerziteta, usvojili neophodna znanja od akademskih predavača i profesionalaca preduzetnika, naučili kako napisati dobar poslovni plan, te stekli priliku da se prijave na takmičenje.

Izvor: www.mtel.ba

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.