NavMenu

Banja Vrućica dobija bazen na otvorenom na 5.000 m2 - Kraj radova vrijednih 2 mil KM predviđen za jun 2014.

Izvor: Nezavisne novine Utorak, 29.10.2013. 12:49
Komentari
Podeli

U Zdravstveno-turističkom centru (ZTC) "Banja Vrućica" kod Teslića počela je izgradnja otvorenog bazena, koja će koštati 2 mil KM i sa pratećim sadržajima prostirati se na više od 5.000 metara kvadratnih.

V.d. generalnog direktora ZTC-a Aleksandar Radošević rekao je da bi ovaj projekat trebalo da bude završen do juna naredne godine, a njegov cilj je da se poboljša i proširi ponuda.

Bazen će biti izgrađen prema najnovijoj italijanskoj tehnologiji i biće prvi takav objekat u Republici Srpskoj i BiH, saopšteno je iz ZTC "Banja Vrućica".

- Imaće izgled prirodnog jezera i očekujemo da se odlično uklopi u predivni prirodni ambijent koji okružuje hotel "Kardial" i Banju Vrućicu - dodao je Radošević.

Iz ZTC-a navode da će bazen biti izgrađen neposredno uz hotel "Kardial", koji će time još više dobiti na atraktivnosti kako u estetskom, tako i u smislu asortimana usluga koji nudi.

- Realizacijom ovog projekta zaokružila bi se ponuda rekreativnog sadržaja ZTC "Banja Vrućica" za koju u posljednje vrijeme postoji sve veći interes - naglasio je Radošević.

Prema njegovim riječima, osim činjenice da postojeća ponuda tokom ljetnih mjeseci privlači veliki broj individualnih posjetilaca iz zemlje, nastojanja su da se izgradnjom bazena privuče i sve veći broj grupnih dolazaka, naročito gostiju iz inostranstva.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.