NavMenu

Seminar o stvaranju dobrog brenda 21. oktobra u Banja Luci

Izvor: eKapija Utorak, 15.10.2013. 11:11
Komentari
Podeli

Područna privredna komora Banja Luka i Predstavništvo njemačke privrede u BiH (AHKBiH) 21.oktobra 2013. godine organizujuju ekskluzivni, jednodnevni seminar na temu "Put do uspješnog brenda - metode i tehnike".

Kako je saopšteno na sajtu komore, predavač je Spomenka Kolar-Zovko, jedna od najuspješnijih komunikacijskih trenera u Njemačkoj.

Seminar je besplatan za sve učesnike zahvaljujući i podršci GIZ-a, Njemačkog društva za saradnju koji je preuzeo veliki dio troškova seminara.

Za učesnike seminara je obezbijeđeno: predavanje, seminarski materijal, pribor za pisanje, ručak i osvježenje u pauzama.

Ispunjenu prijavu trebate poslati do 16. oktobra, putem faksa ili na sljedeće mejlove: nadab@bl.komorars.ba i gđi Lejli Hujić na: lejla.hujic@ahk-bih.ba

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.