Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 14.10.2013.| 14:54
Izdvojite članak Odštampajte vijest

"Bekto Precisa" predstavila poslovanje na koferenciji kompanije "SAP West Balkans"

Emina Karahasan (Foto: Facebook.com/pages/Bekto-Precisa-doo)

Sarajevo je 10. oktobra 2013. godine bio domaćin tradicionalne godišnje konferencije kompanije "SAP" - tvorca najsavremenijeg informacionog programa koji omogućava kvalitetno i cjelokupno praćenje poslovnog procesa. Konferencija je okupila vodeće kompanije iz javnog i privatnog sektora u Bosni i Hercegovini, javlja portal Kupujmodomace.ba.

Kompanija "Bekto Precisa" već skoro tri godine u svom poslovnom procesu koristi SAP informacioni program i jedina je firma u stopostotnom privatnom vlasništvu koja u svom poslovnom procesu koristi ovaj informacioni program u Bosni i Hercegovini, te kao takva i jedna od rijetkih u regiji.

Cijeneći navedene činjenice domaćin konferencije, kompanija "SAP West Balkans", rezervisala je posebno vrijeme za prezentaciju kompanije "Bekto Precisa" i njenih iskustava u provođenju i korištenju ovog informacionog programa.

Delegaciju goraždanske kompanije predvodila je izvršna direktorica finansija Emina Karahasan, koja je skupu predstavila kompaniju "Bekto Precisa" i praktična iskustva sa implementacijom i korištenjem SAP informacionog programa.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.