NavMenu

Izgradnja Koridora 5C može se pratiti online

Izvor: eKapija Subota, 12.10.2013. 13:06
Komentari
Podeli

JP Autoceste FBiH je potpuno redizajniralo svoju zvaničnu internet prezentaciju i od 11. oktobra je stranica www.jpautoceste.ba u novom izdanju dostupna javnosti nudeći pored informacija o poslovanju preduzeća i mape o progresu radova na brojnim gradilištima širom zemlje, prenosi portal "Klix.ba".

- U sekciji Poslovanje preduzeća mogu se pronaći svi podaci o zakonskoj regulativi, finansijskim izvještajima, planovima, izvještajima o poslovanju, javnim nabavkama te sklopljenim ugovorima, što je u duhu našeg transparentnog poslovanja - istakao je direktor Ensad Karić te posebno pozvao sve zainteresovane da posjećuju sekciju Dinamika gradnje, interaktivnu kartu Koridora 5C, gdje je prikazano stanje izgrađenosti, kao i finansijski izvještaji dionica, odnosno poddionica.

Priču o izgradnji dionica, impozantnim objektima koji će se naći na autocesti te narednim projektima upotpunjuju bogata fotogalerija i veb tv, koji će sigurno biti na usluzi brojnim predstavnicima i predstavnicama medija u Bosni i Hercegovini, koji imaju i svoju zasebnu sekciju "Press centar". U cilju brže i kvalitetnije saradnje sa medijskim kućama uvedena je online procedura za dobijanje dozvola za snimanje dionica, poddionica, objekata na autocesti, naplatnih mjesta i gradilišta u nadležnosti preduzeća.

Izgradnja autoceste je projekt prije svega za sve građane i građanke Bosne i Hercegovine, te je namjera JP "Autoceste FBiH" da putem dijela "Vi pitate" nastave pozitivnu saradnju pitanja i odgovora njihovog stručnog tima. Također, interakciju je moguće ostvariti putem nove zvanične "Facebook" stranice "Autoceste FBiH".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.