NavMenu

Otvoreno obnovljeno igralište i park kod Treće osnovne škole u Mostaru

Izvor: eKapija Utorak, 08.10.2013. 11:19
Komentari
Podeli

(Foto: I.Vukša)

Obnovljeno igralište i park kod Treće osnovne škole u Mostaru juče su svečano otvorili predtsavnici Radija Stari Grad, UniCredit banke i uprave grada Mostara.

Kako je saopšteno na zvaničnom gradskom sajtu, RSG radio u suradnji s UniCredit bankom je 2012. godine pokrenuo projekt "Uljepšajmo naš grad". Cilj projekta je sanacija mikro lokacija u gradovima Bosne i Hercegovine. Lokacije predlažu sami građani u programu RSG radija. Ovaj vid projekta je dio EKO strategije Unicredit banke "Think EKO" i dio strategije društvene odgovornosti RSG Group.

Pokrovitelj projekta u Mostaru je Gradska uprava Grada Mostara.

Igralište su svečano otvorili gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, izvršni direktor za maloprodaju UniCredit banke Hrvoje Lovrić i direktor RSG grupe Adnan Osmanagić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Građevina

Sokolac raspisao novi tender za višemilionske radove na izgradnji gradske kuće

Opština Sokolac je raspisala javni poziv za izbor najpovoljnijeg izvođača radova na izgradnji Gradske kuće, trga i spomen obilježja čija je vrijednost procijenjena na 4,7 mil KM bez PDV-a, ili oko 5,5 mil KM sa PDV-om. Kako se navodi rok za izvođenje radova je tri godine od dana uvođenja izabranog izvođača u posao, a mjesto gradnje je ulica Cara Lazara bb. Dodaje se i da će javno otvaranje ponuda biti održano 10. maja do kada je i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.