NavMenu

Opština Teslić predstavila pogodnosti za investiranje na sajmu lokalnih samouprava "Nexpo 2013" u Rijeci

Izvor: eKapija Utorak, 01.10.2013. 11:09
Komentari
Podeli

TeslićTeslić

Opština Teslić se predstavila na sajmu lokalnih samouprava "Nexpo 2013" od 25. do 27. septembra 2013. godine u Sportskom centru Zamet u Rijeci, objavljeno je na zvaničnom opštinskom sajtu.

Prema riječima organizatora, na sajmu je učestvovalo 2.000 učesnika iz 350 gradova i opština iz 16 zemalja, dok je najviše pažnje kroz radionice i diskusije posvećeno energiji i njenom uspješnom korišćenju.

Opštine Teslić, Tešanj i Žepče, nastupile su zajedno na ovom sajmu predstavljajući se se kao mikroregija pogodna za investiranje (akronim BEAR). Zajednički nastup ove tri opštine, upriličen je u okviru SLS projekata "Jačanje lokalne samouprave u BiH" koji implementira GIZ po nalogu njemačkog Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ).

Načelnik opštine Teslić, Milan Miličević, je tokom boravka na sajmu, održao sastanke sa privrednicima Republike Hrvatske u vezi sa ulaganjem u sektor energetike. Takođe, prezentovani su svi potencijali opštine Teslić, kao i subvencije koje opština Teslić od ove godine pruža za proizvodni sektor.

Sajmu su prisustvovali i načelnik opštine Tešanj Suad Huskić, kao i opštine Žepče Mate Zovko.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Dodik: Do kraja godine građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se nada da će do kraja godine biti dobijena građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju. - Mislim da ćemo do kraja godine uspjeti svi zajedničkim naporima da dođemo do građevinske dozvole za izgradnju aerodroma u Trebinju. To je zajednički projekat koji podržava i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić - rekao je Dodik prilikom obilaska sajma privrede u Mostaru. Vučić

16.04.2024.  |  Agro

Može li se rakija pokvariti?

16.04.2024.  |  Agro

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.