Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 30.09.2013.| 14:48
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Međunarodni sajam preduzetništva "Biznis Baza 2013" od 27. do 29. novembra u Beogradu

Beograd

Nacionalna agencija za regionalni razvoj Srbije u saradnji sa Beogradskim sajmom, organizuje 12. Međunarodni sajam preduzetništva "Biznis Baza 2013", koji će se održati od 27. do 29. novembra u hali 1 Beogradskog sajma u Beogradu.

Nacionalna agencija za regionalni razvoj, Evropska mreža preduzetništva i Privredna komora Srbije tradicionalno organizuju međunarodne poslovne susrete u okviru međunarodnog sajma "Biznis Baza" u Beogradu 27. novembra 2013. u hali I Beogradskog sajma.

Sektori koji će biti zastupljeni na međunarodnim poslovnim susretima su građevina, drvna industrija, elektro industrija i materijali, metalska i mašinska industrija, obnovljivi izvori energije i reciklaža.

Evropska mreža preduzetništva Srbije Vam pruža mogućnost da u okviru poslovnih susreta upoznate potencijalne međunarodne poslovne partnere, ostvarite direktan kontakt sa predstavnicima stranih preduzeća, razmijenite iskustva, primjere dobre prakse i uspostavite poslovnu saradnju, saopšteno je na sajtu Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća iz Banja Luke, koja je i partner ovog sajma.

Prijava za međunarodne poslovne susrete nalazi se na linku http://bb2013.talkb2b.net

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.