NavMenu

"Epson" predstavlja digitalni sustav za tisak etiketa na sajmu u Briselu

Izvor: eKapija Petak, 20.09.2013. 15:52
Komentari
Podeli

(Foto: Ambalaza.hr)

Firma "Epson" najavila je da će na ovogodišnjem sajmu "Labelexpo 2013", koji se od 24. do 27. rujna održava u Briselu, predstaviti single-pass digitalni sustav za tisak etiketa "SurePress L-6034VW" i digitalni sustav za tisak etiketa "SurePress L-4033AW", te pokazati aplikacije za ovjeru tiska i izradu prototipova za različite vrste ambalaže, saopšteno je na sajtu Instituta za ambalažu i tiskarstvo Zagreb.

Model "SurePress L-6034VW" prvi je put predstavljen kao prototip na sajmu "Drupa 2012" i prvi je "Epson"-ov proizvod koji za sušenje (polimerizaciju) tinti koristi LED lampe. Uređaj je konstruiran za ispis manjih i srednje velikih serija te može ispisivati na niz podloga. Taj će sustav za digitalni tisak premijerno biti prikazan na sajmu "Labelexpo 2013", nakon čega će biti dostupne i detaljnije informacije.

S druge strane, model "SurePress L-4033AW" omogućuje tisak visokokvalitetnih etiketa za premium proizvode. Uređaj ispisuje u sedam boja, uključujući i bijelu tintu te na taj način osigurava optimalnu kvalitetu ispisa i preciznu reprodukciju boja na raznim standardnim podlogama, uključujući prozirne i metalik materijale.

Korištenje "Epson"-ovih "SurePress AQ" tinti u zelenoj, narančastoj i bijeloj omogućava preciznu reprodukciju boja. Uređaj je jednostavan za korištenje i omogućava učinkovit tisak malih ili srednje velikih serija etiketa za proizvode ili etiketa za premium artikle na zahtjev proizvođača.

"Epson" će na sajmu demonstrirati ispis ambalaže za određene prehrambene, farmaceutske i industrijske proizvode na sustavu "SurePress L-4033AW".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.