NavMenu

(RS) POstavljanje telefonskog kabla u Vrbanji, investitor "Telekom Srpske"-400.000 KM

Izvor: Glas Srpske Srijeda, 27.04.2005. 11:19
Komentari
Podeli
Radnici preduzeća "Hidrokop" 26.04.2005. godine su počeli sa postavljanjem nosećih cijevi za telefonski kabel na mostu u ulici Rade Radića u Vrbanji. Postavljanje optičkog telefonskog kabela obavlja se u okviru programa povezivanja centrale u Banjoj Luci sa Čelincem i Kotor Varošom. Optički kabl postavljen je čitavom dionicom uz regionalni put koji ide kroz Vrbanju. Ostalo je još 50-ak m preko mosta. Radovi bi trebalo da budu završeni za dan-dva. Povezivanje ova tri grada optičkim kablom trebalo bi da bude završeno do kraja maja 2005. godine. Kanal u koji će biti položen kabel kopa se uz ulicu i prugu, pa prekopavanje puta i ometanja saobraćaja neće biti. Investitor je "Telekom Srpske", a vrijednost radova je 400.000 KM.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Finansije

Vrhovni sud RS presudio u milionskom sporu Bitminera i Unicredit banke

Vrhovni sud Republike Srpske odbio je reviziju kompanije Bitminer Factory iz Gradiške i potvrdio presudu Višeg privrednog suda kojom je Unicredit banka Banjaluka oslobođena plaćanja 256 mil KM odštete zbog gašenja njihovog poslovnog računa, potvrđeno je za portal Capital. Kako je rečeno u ovom sudu, revizija koju je podnio Bitminer je odbijena kao neosnovana, te je potvrđena ranija presuda koja je preinačila prvostepenu odluku iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.