Izvor: eKapija | Srijeda, 11.09.2013.| 10:30
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Gotovinski krediti bez žiranata i stambeni krediti s hipotekom po akcijskim uslovima u UniCredit banci

UniCredit Bank početkom jeseni se pridružila sezonskom sniženju cijena, te je svoje najtraženije kreditne proizvode ponudila po posebnim kamatnim stopama i dodatnim pogodnostima.

Ovo je već treća akcija kredita ove godine, kojom UniCredit Bank svojim klijentima nudi konkretna rješenja za njihove potrebe u stvarnom životu, kroz gotovinske kredite bez žiranata i stambene kredite s hipotekom, nudeći im pri tome maksimalnu sigurnost u otplati te brzinu i jednostavnost realizacije, saopšteno je na sajtu banke.

U slučaju potrebe za gotovinom ili objedinjavanjem svih kreditnih obaveza u jedinstveno kreditno zaduženje po povoljnijim uvjetima u odnosu na trenutne uvjete otplate, UniCredit Bank nudi gotovinske kredite bez žiranata:

- Gotovinske nenamjenske hipotekarne kredite do 150.000 KM s rokom otplate do 20 godina

- Osigurane kredite - gotovinske nenamjenske kredite uz policu osiguranja otplate, do 50.000 KM i rokom otplate do 10 godina, s najširim pokrićem na tržištu, koji klijente osiguravaju od privremene potpune nesposobnosti za rad, nezaposlenosti i nesretnog slučaja

- Brze kredite - gotovinske nenamjenske kredite s policom osiguranja života, do 30.000 KM i rok otplate do 7 godina, uz brzo i jednostavno odobravanje i bez dodatnih troškova za ugovaranje životnog osiguranja.

Za sve one koji trenutno rješavaju stambeno pitanje UniCredit Bank u svojoj akcijskoj ponudi nudi stambene kredite s hipotekom i sa ili bez žiranata do 300.000 KM i rokom otplate do 25 godina po specijalnim kamatnim stopama uz mogućnost isplate do 10.000 KM kredita u gotovini za renoviranje, opremanje odnosno plaćanje troškova uknjižbe i prijenosa vlasništva.

I to nije sve. Tokom akcije stambeni, hipotekarni i osigurani krediti odobravaju se bez naknade za obradu za postojeće ili nove korisnike JES! Paket računa, klijente koji iz sredstava kredita zatvaraju obveze u drugim bankama i klijente koji preusmjere isplatu redovnih mjesečnih primanja preko računa u UniCredit Bank.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.