NavMenu

Fatima Čevra, jedina Mostarka s četiri bubrega, čeka poziv u emisiju "Oprah Show"

Izvor: Dnevni list Ponedjeljak, 13.11.2006. 10:41
Komentari
Podeli

Fatima Čevra, jedina Mostarka s četiri bubrega, još uvijek čeka poziv u jednu od najgledanijih američkih emisija - "Oprah Show". Fatima je jedna od dvije osobe u našoj zemlji koja ima četiri bubrega, a kada je za njezinu priču čula popularna Oprah, započele su pripreme za odlazak u Ameriku,

Već tri puta sam slala pismo jer sam željela upoznati Oprah sa svojom pričom. Kad sam spomenula da imam četiri bubrega, dobila sam odgovor da su zainteresirani za moje sudjelovanje u emisiji, na što sam, naravno, pristala, rekla je Fatima. Također je dodala da je u Ameriku trebala otputovati već ove godine, no ne zna kada će doći na red.

Također, dodala je da joj je ekipa "Oprah Showa" zahvalila na njezinim pismima i istaknula da im osobe s takvim fenomenima nedostaju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.