Izvor: eKapija | Srijeda, 04.09.2013.| 14:04
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Raiffeisen banka pripremila pakete za mala i srednja preduzeća

"Poslujte biznis klasom" je nova kampanja Raiffeisen banke za mala i srednja preduzeća (SME). U zavisnosti od sadržaja, Raiffeisen banka u ponudi ima tri vrste paketa - Standard, Comfort i Exclusive, a klijent sam bira paket koji najviše odgovara njegovim potrebama, saopšteno je iz ove banke.

Za korištenje svih proizvoda i usluga koje dolaze u okviru paketa naplaćuje se jedinstvena mjesečna naknada, a korisnik paketa može ostvariti uštede i do 500 KM na godišnjem nivou.

Paketi objedinjuju široku paletu različitih bankarskih i nebankarskih proizvoda, usluga za mala i srednja preduzeća te dodatnih pogodnosti dostupnih isključivo u paketu, a sve uz potpisivanje samo jednog ugovora. U zavisnosti od odabranog paketa proizvoda, klijenti su u mogućnosti koristiti brojne proizvode bez mjesečne naknade, kao što su: internet bankarstvo, SMS info usluga, business kartica, zatim povoljnije naknade za obradu kratkoročnih i dugoročnih kredita, Raiffeisen asistencija – pomoć na cesti te popuste na transakcije u okviru posebnog koncepta tarifiranja kreiranog isključivo za korisnike paketa.

- Raiffeisen banka svojim klijentima nastoji učiniti poslovanje što ugodnijim i lakšim, a to upravo odražava i slogan naše nove kampanje za mala i srednja preduzeća "Poslujte biznis klasom", što znači i veći komfor u finansijskom smislu prilikom korištenja bankarskih i nebankarskih usluga - izjavio je Karlheinz Dobnigg, zamjenik direktora Raiffeisen banke.

Korisnik paketa može postati svako malo i srednje preduzeće koje otvori ili ima otvoren transakcijski račun u Raiffeisen banci. Mala i srednja preduzeća mogu za pakete aplicirati u bilo kojoj od poslovnica Raiffeisen banke popunjavanjem zahtjeva za korištenje odabranog paketa.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.