NavMenu

Pronađeno zajedničko rješenje za istočnu obilaznicu oko Trebinja - Mještani Geljevog mosta bi dobili paralelan put

Izvor: eKapija Srijeda, 14.08.2013. 08:42
Komentari
Podeli

Na posljednjim dogovorima nadležni organi iz Gradske uprave i mještani trebinjskog naselja Geljev most našli su zajedničko riješenje za priključak na magistralni put, odnosno Istočnu obilaznicu koja je u izgradnji. Kako saznajemo, mještani su zadovoljeni rješenjem kojim su istovremeno ispoštovani i oni i zakonski propisi.

Načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje Ljubo Milivojević rekao je da su se predstavnici grada, nadzorni organ i projektant sastali sa mještanima i da su im predstavili idejno rješenjo koje podrazumijeva izgradnju paralelnog puta sa jednim priključkom na magistralni put, prenosi gradski sajt.

- Ovo idejno rješenje je prihvatljivo za mještane i u skladu je sa zakonskim propisima koji ne dozvoljavaju da svaka kuća ima pristup na magistralni put - naveo je Milivojević.

Rješenje će biti upućeno Direkciji za puteve Republike Srpske, koja će dalje dati saglasnost za gradnju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Finansije

Evo gdje 0,001% najbogatijih ulaže svoj novac

Ultra bogati uz sav novac žive drugačije od ostatka svijeta, pa i njihove strategije ulaganja izgledaju znatno drugačije od portfelja prosječnog investitora. - Iako ne postoji zvaničan prag za ulazak u klub 0,001% najbogatijih, centimilioneri ili pojedinci sa ukupnom neto vrijednošću od preko 100 mil USD dovoljno su bogati da bi bili dio ovog kluba - smatra Kevin Teng, izvršni direktor VRISE Wealth Management Singapura,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.