NavMenu

Predstavljamo bh. kompaniju "Flooring International"

Izvor: eKapija Utorak, 07.11.2006. 14:22
Komentari
Podeli

"Flooring International" d.o.o. je privatna kompanija, sa sjedištem u Sarajevu, BiH i ima pretenzije da postane jedna je od vodećih firmi koja se bavi opremanjem interijera sa kvalitetnim podnim oblogama. Glavne aktivnosti ove kompanije su trgovina, inženjering i završni radovi u građevinarstvu.

Osnovna djelatnost je opremanje prostora različitim podnim i zidnim oblogama, zavjesama i namještajem uglavnom poslovnih objekata, hotela, škola, obdaništa, bolnica, banaka itd.

Na BIH tržištu smo prisutni kao ekskluzivni zastupnici vodeće evropske industrije tekstilnih podnih obloga , danske fabrike ege i kao zvanični distributeri proizvoda multinacionalne kompanije Tarkett, sa čijim proizvodima pokrivaju sve tehnologije ugradnje tekstilnih i tvrdih podnih obloga:

-iglane

-tafting

-tkane

-elastične PVC podne obloge

-elektroprovodljive PVC podne obloge

-linoleum obloge

-sportske podove

-gotove (panelne) parkete,spremne za polaganje

Za, relativno, kratko vrijeme djelovanja na BH tržištu, firmi Flooring International d.o.o. je već ukazano povjerenje za nabavku i ugradnju kvalitetnih podnih obloga od vrlo značajnih i respektabilnih BH firmi i institucija. Sa zadovoljstvom ističu potpisivanje godišnjeg ugovora sa UPI bankom d.d. Sarajevo i ugovor sa Ministarstvom Vanjskih Poslova BiH, te kontinuiranu saradnju i sponzorski ugovor sa Sarajevo Film Festivalom, koji se ogleda u već svima dobro poznatom, originalno dizajniranim i unikatnnom Red Carpet SFF, koji je i ove godine bio postavljen ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu za vrijeme trajanja festivala.

Za više informacija, posjetite web prezentaciju na:

www.flooring.ba

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.