Izvor: Fena | Petak, 20.10.2006.| 11:47
Izdvojite članak Odštampajte vijest

"Sony" obojio nebo i obilježio početak promocije nagradne igre

Nesvakidašnji događaj ispaljivanja dimnih bombi, koje su u srijedu, 18. okotobra 2006., stvorile šarene dimne zavjese iznad Sarajeva, Mostara, Banja Luke, Tuzle, Brčkog, a dan kasnije i Bihaća, obilježile su početak promocije "Sony" nagradne igre "Osvoji 60 Sony zimovanja! 60 godina tradicije nagrađuje vjernost...".

Različite boje koje su korištene za pravljenje dimnih zavjesa, osnovni su nosilac "Sony" promotivne kampanje kao i Sony LCD Televizora BRAVIA. Ovi televizori imaju mogućnost emitiranja u High Definition tehnologiji koja sve više osvaja Evropu, besprijekornog su kvaliteta, originalni su, sa prirodnom rezolucijom slike koja daje najbolje i najjasnije boje.

"Sony" nagradna igra traje od 15. oktobra do 15. decembra 2006. godine, a organizuje se u okviru obilježavanja 60 godina postojanja kompanije "Sony". Riječ je o SMS nagradnoj igri u kojoj mogu učestvovati svi kupci "Sony" proizvoda, sa izuzetkom mobilnih aparata "Sony Ericsson". Potrebno je samo SMS-om poslati lične podatke, broj računa kupljenog proizvoda te podatke o mjestu kupovine, na jedan od ponuđenih brojeva telefona koji su istaknuti na svim promotivnim materijalima.

Izvlačenje se obavlja svakih 48 sati, a izvučeni dobitnici, u periodu trajanja nagradne igre, osvojit će petodnevno zimovanje za dvije osobe na Vlašiću.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.