NavMenu

Redizajnirani "Ford Focus" stiže u 2014.

Izvor: eKapija Utorak, 25.06.2013. 11:47
Komentari
Podeli

"Ford" za 2014. priprema redizajn modela "Focus". Više nije nikakvo iznenađenje to što će i ovaj automobil dobiti masku hladnjaka koja karakteriše najnoviju generaciju "Ford"-ovih modela, a za koju mnogi tvrde da liči na onu sa "Aston Martina", izvještava B92.

Sudeći na osnovu fotografija test prototipa koji je gotovo potpuno bez kamuflaže, stilske promjene biće najzastupljenije na prednjem dijelu automobila, prenosti portal Indikator.ba.

Novi dizajn prednje maske dolazi kao posljedica potrebe za usaglašavanjem sa vizuelnim identitetom drugih aktuelnih "Ford"-ovih modela, kao što su nova "Fiesta" ili "B-MAX".

Gornji dio rešetke zauzeće znatno veću površinu u odnosu na sadašnju verziju automobila, zbog čega je donji dio maske, koji se kod aktuelnog modela sastoji iz tri segmenta, takođe izmijenjen. Promjene će obuhvatiti i prednji branik i kućišta svjetala za maglu.

Možemo očekivati da će unutrašnjost "Focusa" takođe biti osvježena novim dezenima i bojama presvlaka, kao i nekim novim sadržajima.

"Ford" je na modelu koji je trenutno u prodaji već tokom 2012. obnovio pogonske sisteme, uvrstivši nove 1.0 litarske trocilindrične EcoBoost motore sa 100 i 125 ks, tako da na polju motorizacije vjerovatno neće biti većih iznenađenja.

Pretpostavlja se da će restilizovani "Ford Focus" biti predstavljen do kraja 2013, da bi prodaja krenula početkom 2014. godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.