Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 24.06.2013.| 11:56
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Canon poneo nekoliko prestižnih BLI i BERTL nagrada

Kompanija Canon Europe vodeći svjetski dobavljač slikovnih rješenja, od 2009.godine do danas je dobio više od 50 nagrada za svoj portfelj poslovnih proizvoda i usluga za obradu slika. To je veliko priznanje Canonovoj trajnoj inovaciji i položaju tržišnog predvodnika. Nagradama se ističu prednosti Canonovih proizvoda kao što su produktivnost, jednostavnost korištenja i energetska učinkovitost. Nagrade su odraz Canonove trajne usmjerenosti inovaciji te ulaganju u istraživanje i razvoj.


Canon je polučio velik uspjeh svojim pojedinačnim proizvodima te osvojio BLI-eve nagrade "Pick" za višefunkcijske uređaje, pisače i skenere, a dobio je i tri nagrade za najbolju liniju godine od tvrtki BLI i BERTL, Inc., čime se dokazuje njegova odlučnost da ponudi vrhunske performanse i pouzdanost u čitavom svom portfelju.

"Oduševljeni smo mnoštvom nagrada koje smo primili, a što je znak da su prepoznate vrhunske kvalitete naših proizvoda, kao i garancija uspješnosti", izjavio je Paul Rowntree, direktor Produkt marketinga Canon Europe.

"Nismo nagrađeni samo za svoje hardverske proizvode, već dosljedno primamo pohvale i zbog svoje mogućnosti ponude potpunih slikovnih rješenja koja obuhvaćaju i hardver i softver. To je tajna velikog uspjeha koji su na dodjelama nagrada polučili naših proizvodi iz linije imageRUNNER ADVANCE."

"Osvojene nagrade dokaz su Canonove usredotočenosti na inovaciju, a mi smo i dalje odlučni korisnicima ponuditi najbolje alate kojima će poboljšati kvalitetu svojih izlaznih materijala. Korisnici od naših partnera sve češće na području uredske tehnologije traže rješenja koja podržavaju povezaniji pristup radu i povećavaju produktivnost krajnjih korisnika. Prema našem nedavnom izvješću Insights Report za uredska okruženja, više od dvije trećine krajnjih korisnika smatra da im pisači i skeneri s podrškom za Wi-Fi mogu povećati učinkovitost. Naša odlučnost da ponudimo vrhunske proizvode i usluge kojima se poboljšava produktivnost i podržavaju potrebe korisnika razlog je što bi 91 posto naših korisnika drugima preporučilo Canon", dodao je Paul Rowntree.

Canonov asortiman višenamjenskih uređaja image RUNNER ADVANCE, u ukupnom poretku, primio je najviše nagrada - 12, među kojima su Najbolja linija godine uredskih višenamjenskih uređaja i Najbolji višenamjenski štampač u boji A3 od 2010. U 2013.godini Canon je dobio i BLI nagradu za Liniju rješenja godine, kao i šest nagrada BEST u 2011.godini koje dodjeljuje kompanija BERTL.

izvor : http://www.mitalex.com

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.