Izvor: eKapija | Četvrtak, 20.06.2013.| 13:39

Povoljan stambeni kredit Sberbanke - Nominalna kamatna stopa 5,5%, rok otplate do 20 godina

Sberbank BH je ponudila klijentima koji žele započeti život u svom vlastitom stanu i riješiti stambeno pitanje veoma atraktivan stambeni kredit.

Nominalna kamatna stopa za ovaj kredit je već od 5,5 % (EKS 6,04 %), uz rok otplate do 20 godina. Osim veoma atraktivne kamatne stope, dodatna pogodnost ovog kredita je veoma kratak rok obrade zahtjeva i odobrenja kredita, prenosi portal Indikator.ba.

- Naše proizvode i usluge razvijamo da bismo odgovorili na potrebe naših klijenata.To je ključ za razvoj snažnih i međusobno korisnih odnosa na dugi rok - izjavio je predsjednik Uprave Sberbank BH Edin Karabeg.

- Svjesni činjenica da puno mladih ljudi još uvijek nema riješeno stambeno pitanje, te da je na tržištu veoma bogat izbor stanova, odlučili smo ponuditi tržištu stambeni kredit po veoma povoljnim uslovima, koji će našim klijentima olakšati rješenje stambenog pitanja - dodao je Karabeg.

Dodatna pogodnost za korisnike ovog kredita je mogućnost gotovinske isplate u iznosu do maksimalno 10.000 KM, što će klijentima olakšati plaćanje poreskih ili drugih obaveza.

Više informacija o ovom kreditu, ali i ostalim proizvodima i uslugama koje nudi Sberbank BH možete potražiti u bilo kojoj poslovnici Sberbank BH ili na www.sberbank.ba

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.