Izvor: eKapija | Petak, 07.06.2013.| 14:20
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Regionalna konferencija o online komunikacijama 26. i 27. septembra 2013. u bečićkom hotelu "Splendid"

Spark.me, regionalna Internet konferencija, održaće se 26. i 27. septembra 2013. godine u hotelu "Splendid" u Bečićima u Crnoj Gori. Konferencija će okupiti svjetske i regionalne Internet stručnjake, a posvećena je promociji i unapređenju online komunikacije u Crnoj Gori i regiji, saopšteno je iz kompanije "doMen".

- Spark.me je zamišljena kao interaktivna konferencija, dizajnirana da otključa kreativnost posjetilaca, omogući im učenje od međunarodno priznatih govornika i osmišljavanje originalnih biznis ideja. Međunarodni stručnjaci će podijeliti svoje znanje i iskustvo, i govoriti o načinu na koji su pronašli svoju iskru inspiracije koja ih je dovela do uspjeha koji uživaju- istakla je Nataša Đukanović, direktorica marketinga kompanije "doMEn" koja je organizator konferencije.

Nakon dvije godine uspješnog partnerstva u organizovanju konferencije WebFest.ME sa više od 300 učesnika i 25 međunarodno priznatih govornika među kojima su nastupali i Met Mulenveg, osnivač "Wordpress"-a i Haukam Vium Li, tehnički direktor kompanije "Opera Software", kompanija "doMEn" organizuje konferenciju Spark.me.

Predavači će biti Dino Dogan, osnivač "Triberr"-a, platforme za amplifikaciju blogova koja je zaslužna za vieš od 2 miliona mjesečnih posjeta na blogovima svojih članova, Kris Varenhorst, softverski inžinjer "Dropbox"-a, Monti Mecger, autor knjige "Mobilna budućnost @mocom2020: Kolaborativna vizija budućnosti mobilnih medija" i osnivač otvorenog think tanka na temu budućnosti mobilnih medija i komunikacije, Dragana Đermanović, internacionalni online PR praktičar i predavač, te mogi drugi priznati Internet stručnjaci.

- Pored svjetskih stručnjaka koji će podijeliti svoja znanja i iskustva na Spark.me konferenciji, drago nam je da će jedna od govornica biti Dragana Đermanović, koja je iz našeg regiona a ostvarila je svjetski uspjeh što potvrđuje i njen rad sa klijentima poput "Apple"-a, Novaka Đokovića i mnogih drugih. Sigurni smo da će njeno iskustvo i priča o uspjehu biti inspirativni za naše učesnike - rekla je Nataša Đukanović.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.