Izvor: eKapija | Četvrtak, 06.06.2013.| 22:02
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Concept One i tehnologija pod karoserijom od ugljičnih vlakana - Usluge tvrtke "Rimac Automobili" dostupne za klijente

"Rimac R&D" tim je razvio Concept One i tehnologiju pod karoserijom od ugljičnih vlakana kako bi se postigle izvanredne performanse. Mnoge industrije i pojedinci sada mogu imati koristi od ove tehnologije.

"Rimac Automobili" sada nude najsuvremenije tehnologije i usluge, a tvrtka je obnovila novu web stranicu koja vas može odvesti u svijet iznimnih inovacija i tehnologije.

Osnivač i direktor tvrtke "Rimac Automobili", Mate Rimac kaže:

- Pioniri su uvijek bili na čelu tehnološkog napretka čovječanstva. Ova tvrtka je osporila status quo revolucionarnom vizijom i reizumom sportskog automobila sa svojom jedinstvenom tehnologijom. Danas smo uzbuđeni da svojim korisnicima možemo pružiti mogućnost da koriste našu tehnologiju i da znaju kako stvarati nove i uzbudljive proizvode. Naša najveća prednost je ta da možemo dostaviti punu uslugu: pogonskog sustava, baterije, dizajna, šasije, kalupa, konstrukcije, informacijskog sustava i mnogih drugih aspekata vozila. Možemo voditi cjelokupni proces, od ideje do gotovog proizvoda i to pod jednim krovom, što omogućuje da djelujemo brzo i učinkovito. Budući da samo proizvođači, znamo što je potrebno za razvoj automobila i kako se teško integrira sustav od raznih dobavljača. Sad je sve to moguće sa jedne adrese".

Direktor tvrtke Igor Pongrac objašnjava da sustavi "Rimac Automobili" pružaju neusporedive performanse kombinirane sa vrlo viskom energetskom i skladišnom učinkovitosti. Visoka razina integracije čini sustav idealnim izborom za visoke performanse. Svaka komponenta savršeno odgovara cjelokupnom sustavu što ga čini najučinkovitijim na tržištu. Također je važno napomenuti da su pogonski i sustav baterija dizajnirani da odgovaraju različitim aplikacijama - ne nužno automobilskim. Modularni dizajn tih komponenti omogućuje brzu prilagodbu i isplativost prema želji svakog kupca. Motori i prijenos, sustav baterija i BMS, raspodjela snage i upravljanja, informacijski sustav, niskonaponski i razni pomoćni sustavi su samo neki koji se konstantno razvijaju.

"Rimac Automobili" proizvode najbrže i najuzbudljivije električne superautomobile na svijetu. Tvrtka je došla u fokus javnosti u rujnu 2011. nakon prezentacije prvog modela Concept_One na sajmu automobila u Frankfurtu.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.