NavMenu

"Banjaluka Fashion Fair 2013" prvi put u Kulturnom centru "Banski dvor"

Izvor: Nezavisne novine Subota, 01.06.2013. 16:03
Komentari
Podeli

Kolekcije sa daškom lepršavosti, maštovitosti i ekscentričnosti obilježile su prvo veče trodnevne modne manifestacije "Banjaluka Fashion Fair 2013", održane u četvrtak naveče u Kulturnom centru "Banski dvor".

Mnogobrojni posjetioci, koji su napunili salu do posljednjeg mjesta, imali su priliku uživati u modnim kolekcijama, gdje su dominirali visoka moda i pret-a-porte.

Modna čarolija započela je predstavljanjem novih kreacija eminentnog beogradskog dizajnera Igora Todorovića, koje je premijerno prikazao pred banjalučkom publikom.

Banjalučkoj publici novom, atraktivnom kolekcijom za sezonu proljeće - ljeto predstavila se i modna kuća "Bellissima". Namijenjena ženama koje uvijek žele izgledati elegantno, nova kolekcija ove modne kuće inspirisana je Orijentom i Afrikom, ali na vrlo moderan način.

Pored kreacija poznatih dizajnera i modne kuće, na "Fashion Fairu" prvi put su se svojim kreacijama predstavile i banjalučke studentkinje Tehnološkog fakulteta Tihana Todić i Biljana Blagojević.

Čast da zatvori prvo veče modne manifestacije pripala je sarajevskoj modnoj dizajnerki Ljiljani Majkić, koja se publici predstavila najnovijom kolekcijom za proljeće - ljeto pod nazivom "Na fete".

Davor Sladaković, dizajner i direktor banjalučke marketinške agencije "Alta Axis", koja je organizator manifestacije, kazao je da je prezadovoljan cjelokupnom manifestacijom, koja je ponovo okupila poznata modna imena.

- Pomalo sam još u nekom pozitivnom šoku, s obzirom na to da se "Fashion Fair", koji se godinama održavao na "Banjalučkom velesajmu", ove godine prvi put održava u jednom glamuroznom i spektakularnom prostor kao što je Banski dvor - kazao je Sladaković.

Banjalučki modni kreator Davor Sladaković predstavio se u okviru druge večeri manifestacije zajedno s modnom kućom "Bilitski".

Trodnevnu manifestaciju će predstavljanjem svojih kreacija zatvoriti specijalni gost iz Beograda Dragana Ognjenović, jedan od najnagrađenijih dizajnera u regionu. Svojim kreacijama pod nazivom "Futro" banjalučkoj publici predstaviće se i mladi kreator Slavimir Stojanović.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.