Izvor: eKapija | Petak, 31.05.2013.| 09:41
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Momačko veče u kupki od piva i proseko i jagode za dame

Prije nego što kažu sudbonosno "da" budući supružnici najčešće proslavljaju "rastanak" od djevojačkog i momačkog života. Planiranje nezaboravnih večeri ima podjednaku draž, kao i čin vjenčanja, a već je postala praksa da se jednodnevna zabava pretvori i u produženi vikend sa prijateljima.

Prateći najnovije trendove u svijetu, hotelski lanac "Falkensteiner" objavio je nesvakidašnji program za proslavu poslednjih dana predbračnog života u najvećim evropskim metropolama.

Lični šoping asistent za buduće mlade

U okviru jedinstvene ponude u "Falkensteiner Hotel am Schottenfeld" u Beču, pripadnice ljepšeg pola u sobi će dočekati jagode i proseko, a na raspolaganju im je 48 sati važeća karta za prevoz javnim transportom. Na samo nekoliko minuta hoda od hotela u prestonici Austrije smještena je i najpoznatija ulica za kupovinu, a dame po želji mogu rezervisati i atrakcije poput ličnog asistenta za šoping, kao i usluge vožnje limuzinom.

Jedinstvenom Acquapura SPA ponudom, "Falkensteiner Hotel & Spa Bad Leonfelden" svoj program prilagodio je djevojkama koje žele da se odmore, opuste i napune baterije pred jedan od najvažnijih dana u životu. Tako sve dame mogu da uživaju u bazenu na otvorenom napunjenim toplom vodom, sauni i masažama i djevojačko veče pretvore u tretman ljepote.

"Hangover" u Bratislavi

Prije nego što uplove u bračne vode, buduće mladoženje, mogu da iskuse kako je kupati se u pivu u okviru "ExBEERience" programa "Falkensteiner Hotela Bratislava". Osim kupke u bačvama, pivska avantura u slovačkoj prestonici uključuje i neograničeno konzumiranje napitka od ječma tokom nesvakidašnjeg tretmana.

Već po dolasku u "Falkensteiner Asia Spa Leoben", za muškarce počinje nezaboravan provod. U okviru "Boys night out" programa budućeg mladoženju i njegove prijatelje u sobi dočekuje pivo, a zatim slijedi i posjeta lokalnoj pivari. Za one koji vole adrenalin na raspolaganju je i brza vožnja na karting stazi, dok oni koji žele da se opuste dan mogu provesti na terenima za golf.

Ženska soba po mjeri svake dame

Nedavno otvoren "Falkensteiner Hotel Belgrade" svim gošćama omogućio je i boravak u posebnoj ženskoj sobi prilagođenoj potrebama dama. Pripadnicama ljepšeg pola na raspolaganju je prostrani walk-in garderober za odlaganje odjeće i obuće, udobna moderno dizajnirana sofa, kao i specijalno osvjetljen sto za šminkanje. Uživanje u komforu namjenjenom gošćama hotela uključuje i opuštanje u finskoj sauni, nekoliko vrsta masaže i vježbanje u fitnes zoni.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.