NavMenu

"Tropik" i "078 komerc" postali suvlasnici lanca trgovina "mojMarket" - 26. aprila otvaranje novog objekta na Obilićevu

Izvor: Nezavisne novine Nedjelja, 21.04.2013. 14:22
Komentari
Podeli

Preduzeća "Tropik" i "078 Komerc" potpisali su u pteak (19. april 2013. godine) u Banjaluci ugovor o partnerskom udruživanju i postali suvlasnici lanca trgovina "mojMarket".

Za direktora trgovačkog lanca imenovan je Bojan Risović, a jedan od glavnih motiva za ovaj poslovni korak bio je da se "Moj market" zadrži u vlasništvu domaćih kompanija, saopšteno je iz ovog trgovačkog lanca.

"Moj market" je osnovan 2008. godine u okviru "078 Komerca" i do trenutka sklapanja ugovora u svom sastavu imao je 7 maloprodajnih objekata.

Bojan Risović, direktor trgovačkog lanca "mojMarket", rekao je da je plan da u ovoj godini prošire svoju maloprodajnu mrežu sa još 6 marketa u Banjaluci, kako bi se približili svojim kupcima.

On je za 26. april najavio otvaranje novog maloprodajnog objekta u banjalučkom naselju Obilićevo, u ulici Starine Novaka.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Po treći put raspisan tender za idejno rješenje brze ceste Doboj Istok-Gračanica-Šićki Brod

Autoceste FBiH raspisale su po treći put javni poziv za izradu idejnog rješenja i studije brze ceste Doboj Istok-Gračanica-Šićki Brod. Rok za pružanje usluga je šest mjeseci od dana dostavljanja garancije za uredno izvršenje ugovora, a cijena je ostala 350.000 KM bez PDV-a ili 409.500 sa PDV-om. Prva dva nedavno raspisana tendera su poništena, jedan zbog "dokazivi razlozi koji su izvan kontrole ugovornog organa i koji se nisu mogli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.