NavMenu

U posuškom "Lončarplastu" novi stroj za prouzvodnju polietilenskih vrećica - Firma nastavlja sa investicijama, počela gradnja još jednog pogona

Izvor: eKapija Četvrtak, 18.04.2013. 13:12
Komentari
Podeli

Firma "Lončarplast" iz Posušja nedavno je pustila u pogon novi multifunkcionalni stroj za izradu polietilenskih vrećica. Stroj je proizvod najnovije tehnologije u tom sektoru i potpuno je automatiziran, javlja portal Hum.ba.

Nabavka stroja, jednim dijelom, sufinancirana je grant sredstvima u okviru projekta CREDO Hercegovina, kojeg provodi Regionalna razvojna agencija za Hercegovinu REDAH, a financira Švedska agencija za međunarodni razvoj i suradnju SIDA.

"Lončarplast" je registriran 1987. kao samostalna radnja za proizvodnju i preradu plastičnih masa, a od 1993. djeluje kao d.o.o. Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja polietilenskih folija i vrećica, a godišnje preradi oko 800 tona folija i vrećica. Tvrtka trenutno zapošljava 18 djelatnika.

Obitelj Lončar ne misli stati na postignutom, već kontinuiranim ulaganjem u nove tehnologije i zapošljavanjem mladih i stručnih osoba, želi postati jedna od vodećih tvrtki u svom sektoru na tržištu BiH, a dokaz tome je i započeta izgradnja novog proizvodnog pogona veličine 1.500 m2, uz već postojeći od 900 m2.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Po treći put raspisan tender za idejno rješenje brze ceste Doboj Istok-Gračanica-Šićki Brod

Autoceste FBiH raspisale su po treći put javni poziv za izradu idejnog rješenja i studije brze ceste Doboj Istok-Gračanica-Šićki Brod. Rok za pružanje usluga je šest mjeseci od dana dostavljanja garancije za uredno izvršenje ugovora, a cijena je ostala 350.000 KM bez PDV-a ili 409.500 sa PDV-om. Prva dva nedavno raspisana tendera su poništena, jedan zbog "dokazivi razlozi koji su izvan kontrole ugovornog organa i koji se nisu mogli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.