NavMenu

"PROACTIVE 2013" od 23-25. maja na Kozari - Dolazi i čuveni marketinški i PR stručnjak Bil Nikols

Izvor: eKapija Subota, 13.04.2013. 16:30
Komentari
Podeli

Dragan MočevićDragan Močević

Voditelj studija odnosa s javnošću i marketinga na "Bucks New University" u Velikoj Britaniji Bil Nikols jedan je od ovogodišnjih predavača na "PROACTIVE 2013", regionalnoj edukativnoj konferenciji na temu odnosa s javnošću, saopšteno je iz agencije "PRIME Commnunications".

Međunarodno iskustvo dugo u marketing i PR-u dugo 30 godina sticao je radeći u Francuskoj, Indiji, Sjedinjenim Američkim Državama i Velikoj Britaniji. Trenutno je angažiran kao savjetnik jednog od vodećih britanskih pravnih društava, te kao savjetnik za strategiju razvoja tri agencije za odnose s javnošću i jedne bliskoistočne vlade na području upravljanja ugledom.

Na "PROACTIVE"-u, koji se ove godine održava od 23. do 25. maja na Kozari, govoriće o PR trendovima, promjenama koje se dešavaju u ovoj profesiji, a koje će sigurno uticati i na razvoj biznisa.

Dragan MočevićDragan Močević

- Drago nam je da je jedan od predavača 9. "PROACTIVE"-a Bil Nikols, svjetski priznati stručnjak sa dugogodišnjim iskustvom u strateškoj komunikaciji i upravljanju odnosima. Vjerujemo da će učesnicima biti zanimljivo da čuju u kojem pravcu se PR profesija razvija u svijetu, te u kojim oblastima se trebaju dodatno edukovati kako bi svoje sposobnosti unaprijedili i pripremili se na nove izazove. Pored svjetskih iskustava učesnici će imati priliku da slušaju najbolje PR stručnjake iz regije koji će kroz lične primjere govoriti o sopstvenim iskustvima, a sve u cilju da učesnici "PROACTIVE"-a dobiju primjenjivo znanje koje će moći nakon konferencije koristiti u svom svakodnevnom radu- istakao je Dragan Močević, generalni direktor agencije "PRIME Communications".

Na ovogodišnjem "PROACTIVE"-u, koji organizuje agencija "PRIME Communications", predavanje će održati dr profesor na Fakultetu društvenih nauka u Ljubljani Dejan Verčić, Brane Gruban regionalni stručnjak sa preko 40 godina iskustva, direktorica projekata u marketingu "Agrokora" Ivona Janjić, generalni direktor agencije "Represent Communications" Bora Miljanović, vlasnica agencije PR Pepper i internacionalni online praktičar i predavač Dragana Đermanović, te mnogi drugi.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.