NavMenu

"Podravka" partner manifestaciji izbora osobe godine "Večernjakov pečat" 21. marta 2013. u Mostaru

Izvor: eKapija Utorak, 19.03.2013. 13:01
Komentari
Podeli

Nastavljajući dugogodišnje partnerstvo i uspješnu suradnju, "Podravka BiH" će i ove godine dati podršku jedinstvenoj regionalnoj manifestaciji izbora osobe godine "Večernjakov pečat" koja će se održati u Mostaru 21. ožujka/marta 2013. godine.

Trinaestu godinu za redom ova manifestacija okuplja goste iz cijele regije – preduzetnike, političare, poznate glumce, pjevače i umjetnike koji grade saradnju i temelje za bolju klimu u cijeloj BiH.

- Uvijek smo spremni podržati, ali i biti dio tima koji nastoji donijeti pozitivne promjene u naše društvo. "Večernjakov pečat" je manifestacija koja prepoznaje one koji svojim uspjesima, radom i zalaganjem donose pozitivne promjene našoj zemlji te smo s toga i ove godine sa zadovoljstvom podržali ovu manifestaciju- istakla je Mila Zovko, direktorica marketinga "Podravke" u BiH.

Ova najznačajnija društvena manifestacija u BiH održaće se pod pokroviteljstvom predsjednika BiH i Hrvatske.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.