Izvor: eKapija | Nedjelja, 17.03.2013.| 11:32
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Za samo mjesec dana skoro 12.000 novih korisnika "Mercator" Pika kartice

(Foto: b)

"Mercator BH" je 1. februara 2013. godine uveo nove pogodnosti za korisnike Pika kartica i proširio njihovo korištenje i u prodavnicama DP marketa što je rezultiralo izuzetno pozitivnim reakcijama kupaca i velikim brojem novih korisnika. Samo u februaru u Pika Club pristiglo je 11.924 zahtjeva za izdavanje Pika kartica od čega je 10.000 iz DP marketa, saopšteno je na sajtu www.kupujmodomace.ba

Nove pogodnosti za korisnike Pika kartice, "Mercator BH" uveo je sa ciljem da omogući kupcima brže i lakše prikupljanje i korištenje prikupljenih bodova. Za svake 2 KM kupovine u Mercator trgovinama i DP marketima korisnici Pika kartice dobijaju po jedan bod koji se sakuplja na Pika kartici, bez obzira da li plaćaju gotovinom ili bankarskim platnim karticama. Sa svakom sljedećom kupovinom povećava se broj sakupljenih bodova sa kojima potrošač može da ostvari uštedu od 10 KM do 420 KM.

Period sakupljanja i korištenja bodova ostaje nepromijenjen i traje od 1. februara do 31. jula i od 1. avgusta do 31. januara.

Svi korisnici Pika kartica mogu sakupljati Pika bodove u trgovinama "Mercatora", DP marketa, "Modiane", "Intersporta" i "Beautiqe"-a, a korisnici platne, Zelene Pika kartice, uz ove pogodnosti, mogu i dalje kupovati proizvode iz programa tehnike i kućanskih aparata na rate bez kamata i žiranata, kao i na odgođeno plaćanje do 30 dana.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.