NavMenu

Hypo banka Banjaluka ulazi u stratešku saradnju sa osiguravajućim kućama "Grawe" i "Jahorina"

Izvor: eKapija Četvrtak, 14.03.2013. 15:10
Komentari
Podeli

Hypo Alpe-Adria-Bank Banjaluka započela je stratešku saradnju na polju posredovanja u osiguranju sa dvije vodeće osiguravajuće kuće na tržištu Republike Srpske, "Grawe" i "Jahorina osiguranje", saopšteno je na sajtu banke.

To je ozvaničeno potpisivanjem ugovora u srijedu (13. mart 2013. godine) između direktora Hypo Alpe-Adria-Bank Gorana Babića, direktora "Grawe osiguranja" Banjaluka, Veselina Petkovića i rukovodioca sektora osiguranja "Jahorina osiguranja" Marijane Mandić.

- Uspostavljanje saradnje između banaka i osiguravajućih kuća na polju posredovanja u osiguranju jeste dobra vijest i korak naprijed za finansijsko tržište RS. Hypo banka je ponosna na činjenicu da je prva i jedina banka na domaćem tržištu koja je ispunila sve propisane uslove za dobijanje rješenja za posredovanje u osiguranju od strane Agencije za osiguranje RS- izjavio je Babić.

Hypo banka će preko službe "Hypo posrednik u osiguranju" klijentima, fizičkim i pravnim licima, nuditi nekoliko vrsta osiguranja, životno osiguranje, osiguranje imovine, osiguranje korisnika kredita, osiguranje korisnika tekućih računa, osiguranje korisnika Visa Classic kartica i dr.

"Hypo posrednik u osiguranju" broji 50 licenciranih i obučenih Hypo brokera osiguranja, koji će širom poslovne mreže u preko 30 opština raditi za interes svojih klijenata kroz saradnju sa osiguravajućim kućama, zastupajući klijente u svim fazama ugovora o osiguranju. Sve ove usluge su besplatne za klijente, a sama polisa osiguranja ostvarena preko Hypo posrednika biće povoljnija u odnosu na trenutnu tržišnu cijenu, a proces zaključenja polisa/ponuda završava se u prostorijama banke i samim tim je brži i efikasniji.

Ovo će za fizička i pravna lica, bez obzira da li su klijenti Hypo banke, predstavljati veliko rasterećenje, prije svega zbog uštede novca, vremena kao i potrebne radne snage za obavljanje poslova osiguranja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.