Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 11.03.2013.| 18:51
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Brže i jednostavnije do uštede uz PIKA karticu lojalnosti u "Merkatoru" Banjaluka

"Mercator" Banjaluka je od početka februara uveo dopunjen PIKA program lojalnosti, u okviru kojeg za svake 2 KM kupovine, korisnik PIKA kartice dobija jedan bod, te na taj način brže i jednostavnije ostvaruje uštedu i dodatne pogodnosti, saopšteno je na portalu www.capital.ba

U prvom mjesecu od uvođenja novog sistema broj korisnika se utrostručio, a pozitivne reakcije potvrda su zadovoljstva kupaca ovim promjenama.

- Novi Pika program lojalnosti razvijen je na osnovu brojnih istraživanja, analiza i planova koje je "Mercator Grupa" razvijala više od dvije godine. Promjene u sistemu bodovanja nastale su kao odgovor na zahtjeve i potrebe lojalnih kupaca, vlasnika "Mercator" Pika kartice- navodi se u saopštenju.

Najveće njihovo zadovoljstvo ogleda se u mogućnosti sakupljanja bodova na plaćanja svim bankarskim karticama, te u novom prvom bodovnom pragu od 250 bodova i 10 KM uštede, do kojih se sada brže dolazi. Korisnici platno-kreditne Pika kartice i dalje uživaju pogodnosti odgođenog plaćanja i beskamatnog plaćanja na rate.

Pika kartica je vodeća međunarodna trgovačka kartica čijim se korištenjem u "Mercatorovim" trgovinama u pet zemalja regije, BiH, Slovenija, Hrvatska, Srbija i Crna Gora, ostvaruju brojne pogodnosti i uštede za korisnike.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.