NavMenu

Poljubac o kojem se priča u cijelom regionu

Izvor: Mondo Nedjelja, 10.03.2013. 11:11
Komentari
Podeli

Na fotoservisu "Imgur" pojavila se fotografija na kojoj se ljubi mladi par, mladić ogrnut u srpsku i djevojka u hrvatsku zastavu.

Korisnik koji je fotografiju objavio opisao je i okolnosti pod kojima je nastala.

- Koledž "United World" u Mostaru okuplja više od 40 različitih nacionalnosti. Smješten u gradu koji je još uvek podjeljen ratom u ljudskoj svijesti, on je postao simbol nove generacije balkanskih naroda.

Ove godine se održava Kulturna parada kako bi se obeležila 50. godišnjica pokreta "United World". Svi smo ponosno nosili svoje zastave ulicama i na bošnjačkoj i na hrvatskoj strani grada.

Moj prijatelj Srbin se držao za ruku sa svojom djevojkom Hrvaticom. Kada je jedna starica nju pitala kako može da hoda pored Srbina, ona ga je poljubila. Tada sam napravio sliku. To nije ništa posebno, samo jedan par koji iskazuje ljubav, ali za nas ovde u Mostaru, to je dokaz da nove generacije nisu spremne da nastave s ratom u svuhestima- napisao je autor fotografije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.