NavMenu

Halid Bešlić u prepunoj Beogradskoj Areni

Izvor: Novosti Nedjelja, 03.03.2013. 18:52
Komentari
Podeli

(Halid Bešlić)

Posle dvadeset godina Halid Bešlić ponovo zapevao u Beogradu. Publika u "Areni" neumorno uglas pevala sa bosanskim pevačem. Koncert otvorio pesmom sa novog albuma "Dvadesete"

DOBRO veče, Beograde! - uzviknuo je Halid Bešlić i prekinuo gromoglasni aplauz beogradske publike, nakon što je koncert otvorio pesmom "Dvadesete" sa svog novog albuma. - Tačno je toliko godina prošlo od kada se nismo videli. A večeras, jednu pesmu za drugom, od srca srcu!

Iako je početak koncerta kasnio oko 30 minuta, beogradska publika sa oduševljenjem je ispratila sve hitove kralja sevdaha. Očekivano, publika u "Kombank areni" vriskom i najglasnijim aplauzom pozdravila je prve taktove "Miljacke".

U publici su zagrljeni igrali parovi, mladićima u prvom redu ispred bine krenula je i poneka suza, a svi zajedno, uglas sa Bešlićem, pevali su stihove jedne od najomiljenijih pesama u beogradskim kafanama.

U publici je bilo i mnogo mališana koji su od reči do reči sa roditeljima, bakama i dekama, znali skoro svaku pesmu.

Jedna za drugom ređale su se pesme "U meni jesen je", "Požuri", "Prvi poljubac", kao i one starije - "Beograđanka", "I zanesen tom lepotom", "Sviraj nešto narodno", "Dijamanti".

Na koncertu Halida Bešlića zapevali su i Alka Vuica, Viki Miljković, Željko Bebek, kao i grupe "Legende" i "Teška industrija". Svi gosti pevali su svoje i Bešlićeve hitove, a publika u dvorani neumorno ih je pratila.

Koncert je trajao više od dva sata, a beogradska publika, koja je nakon dve decenije ugostila jednu od najvećih zvezda bivše Jugoslavije, vratila ga je na bis i još malo uživala u Bešlićevom glasu i pesmama.

Oni kojima ni to nije bilo dovoljno, sigurno su po povratku kući iznova preslušavali numere sa novog albuma, koji su dobili na poklon pre početka koncerta.

napomena : tekst je u potpunosti preuzet sa portala www.novosti.rs od 03.03.2013

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.