NavMenu

Imenovani upravni odbori zdravstvenih ustanova u Kantonu Sarajevo

Izvor: Oslobođenje Srijeda, 27.02.2013. 13:20
Komentari
Podeli

Vlada Kantona Sarajevo je na sjednici 26. februara donijela rješenja o razrješenju i imenovanju predsjednika i članova upravnih odbora javnih ustanova iz oblasti zdravstva.

Za predsjednika JU "Apoteke Sarajevo" je imenovan Edo Hasanbegović, a članovi su Izeta Kečo, Mehmed Bašagić, Mirsad Šabaredžović i Emir Zlatar.

Haso Sefo imanovan je za predsjednika UO "Doma zdravlja Kantona Sarajevo", a članovi su Selma Lučkin, Vedad Kulenović, Alija Drnda i Enes Šačić.

Za predsjednicu UO "Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo" imenovana je Amra Bešlagić, a članovi su Dževad Begić, Meliha Pozderac-Memija, Mirela Pleho i Fadil Hubijar.

Fatima Grabovica imanovana je za predsjednicu upravnog odbora JU "Zavod za zdravstvenu zaštitu žena i materinstva Kantona Sarajevo", a članice su Naima Lokmić, Melina Latić-Dautović, Enra Mehmedika-Suljić i Jasmina Muratagić-Kučanović.

Predsjednici UO "Zavoda za medicinu rada Kantona Sarajevo" je Elma Ibrahimpašić, a članovi su Saveta Zvizdić, Merima Pašić, Amira Srna i Safet Omerspahić.

Samir Suljagić imenovan je za predsjednika UO "Psihijatrijske bolnice Kantona Sarajevo", a članovi su Nermina Iblizović, Enver Pašić, Salko Pašović i Sabina Backović.

Za prdsjednika upravnog opdbora "Zavoda za javno zdravstvo Kantona Sarajevo" imenovan je Semin Bećirbegović, a članovi su Džana Šačić, Jakuf Subašić, Muvedeta Butmir i Dženan Selimbegović.

Zadinka Pašić imanovana je za predsjednicu UO "Zavoda za sportsku medicinu Kantona Sarajevo", a članovi su Sabina Sadović, Fatima Kožljak, Nedim Ahmetović i Aida Behram.

Lejla Agić imanovana je za predsjednicu upravnog odboa "Zavoda za alkoholizam i druge toksikomanije Kantona Sarajevo", a članovi UO su Đana Lončarica, Aziz Šukalo, Elvira Džambasović i Emina Kasumagić-Halilović.

Almira Lujinović je predsjednica UO "Zavoda za zaštitu zdravlja studenata Univerziteta u Sarajevu", a članovi su Almina Jusić, Safet Bibić, Sedija Bajrović i Elmina Bandić.

Za predsjednika upravnog odbora JU "Zavod za zdravstvenu zaštitu uposlenika MUP-a Kantona Sarajevo" imenovan je Esad Taljanović, a članice su Amra Puhalović, Merima Šehić, Atifa Hamzić i Ismail Sarić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Spreman novac za Vidikovac iznad Trebinja, raspisan i tender za izvođača radova

Gostujući u jutarnjem programu Herceg televizije, gradonačelnik Grada Trebinja, Mirko Ćurić govorio je o raznim temama, među kojima su i projekti značajni za ovaj grad. Ćurić je istakao da je u planu izgradnja vidikovca iznad Trebinja, što će sigurno biti turistička atrakcija. Dodao je da turisti iz godine u godinu žele da vide nešto novo, a Grad Trebinje će nastojati da im to i pruži. - Spremna je projektna dokumentacija za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.