NavMenu

Bogata ponuda turističkih potencijala RS na Sajmu turizma u Beogradu od 21-24. februara

Izvor: eKapija Srijeda, 20.02.2013. 15:47
Komentari
Podeli

I ove godine, Turistička organizacija Republike Srpske i Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji, u saradnji s Ministarstvom trgovine i turizma i Ministarstvom za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Vlade Republike Srpske, organizuju jedinstveno predstavljanje turističkih potencijala Republike Srpske na 35. Međunarodnom sajmu turizma koji će se održati od 21. do 24. februara 2013. godine u Beogradu.

Na zajedničkom štandu Republike Srpske, u hali 4. Beogradskog sajma, svoju ponudu predstaviće turističke organizacije sljedećih gradova i opština: Banja Luka, Laktaši, Prijedor, Kozarska Dubica, Drinić, Šipovo, Zvornik, Višegrad, Istočno Sarajevo, Vlasenica, Bijeljina, kao i rekreativno - banjski centar banja Vrućica - Teslić i članovi rafting klubova Republike Srpske sa opremom.

Uz zajednički štand RS, Turistička organizacija Trebinje će samostalno predstaviti turističu ponudu Trebinja i vinske podrume, a i Etno selo "Stanišići" će se posebno predstaviti sa svojom ponudom.

Na otvaranju sajma, 21. februara u 11 sati - galerija hale 4, biće prisutni ispred Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske - pomoćnik ministra za trgovinu i turizam Aleksandra Trifković, ispred Ministarstva za ekonomske odnose i regionalnu saradnju - pomoćnik ministra Jovana Čarkić, te direktor Turističke organizacije Republike Srpske Nada Jovanović (koja će biti angažovana na sajmu do njegovog završetka) i direktor Predstavništva RS u Srbiji Mlađen Cicović.

Na ovogodišnjem sajmu turizma na štandu Republike Srpske programom su predviđena sljedeća dešavanja:

- u petak, 22. februara od 13 časova Turistička organizacija Bijeljine predstaviće ponudu grada Bijeljine uz sadržajan kulturno - umjetnički program;

- u subotu, 23. februara od 12 časova Turistička organizacija Banjaluke predstaviće gastronomsku ponudu i video prezentaciju turističkih proizvoda i potencijala grada Banja Luke;

- u subotu, 23. februara od 13 časova "Eko - Zona Šipovo" predstaviće ponudu na temu: "Ljepota raznolikosti – Bogata turistička ponuda opštine Šipovo"

- u subotu 23. februara od 13. 20 časova predstaviće se Udruženje radnika ugostiteljstva i turizma RS kao faktor unapređivanja konkurentnosti turističke ponude Republike Srpske

Sve dane sajma na štandu Republike Srpske, ispred etno naselja "Kraljevsko selo Kotromanićevo", prisustvovaće vitezovi u tradicionalnoj viteškoj odjeći.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.