NavMenu

Tvrtka "Ineo" gradi stambeno poslovni objekt sa 35 stanova u Čapljini

Izvor: eKapija Subota, 16.02.2013. 14:11
Komentari
Podeli

Tvrtka Ineo d.o.o. iz Čapljine (www.ineo.ba ) je u 2012. godini proširila je svoju djelatnost na graditeljstvo, gdje je započela sa izgradnjom stambeno-poslovnih objekata u Čapljini.

Kako navodi portal www.hum.ba, tvrtka trenutačno u Čapljini gradi stambeno poslovni objekt koji će pored poslovnih prostora imati sveukupno 35 stanova (5 trosobnih, 20 dvosobnih i 10 jednosobnih).

Dovršetak radova planiran je na proljeće 2013.godine.

Ineo d.o.o iz Čapljine je osnovana i registrirana u lipnju 2003. godine pod nazivom PIROIL d.o.o., a od 2011. godine rade pod novim imenom INEO d.o.o.

Od 2005. tvrtka posjeduju certifikat ISO 9001:2000, a do 2012.godine su se bavili auto djelovima, bili su jedini ovlašteni uvoznik i distributer motornih i industrijskih ulja marke Esso i Mobil, ovlašteni uvoznik i distributer motornih ulja marke Agip, Total i Elf, te autoreparature marke Standox i 3M na teritoriji Bosne i Hercegovine, navodi se na portalu hum.ba.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina

Uz park kod banjalučke Delte mogli bi da niknu i stambeni kompleksi, Grad sprema izmjene regulacionog plana

Aktuelna administracija gradonačelnika Draška Stanivukovića planira ponuditi gradsko zemljište oko novog parka kod tržnog centra Delta planet investitorima na prodaju ili u zamjenu za druge parcele. Na njima će biti moguća gradnja stambenih zgrada, a novac dobijen od prodaje tog zemljišta Grad Banjaluka, između ostalog, planira uložiti u gradnju upravo tog parka, koji će progutati milione KM. Grad Banjaluka to namjerava da realizuje

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.