NavMenu

U Rajlovcu "Intermerkur", centar metalurgije

Izvor: Oslobođenje Srijeda, 06.09.2006. 11:05
Komentari
Podeli


"Intermerkur" d.o.o Sarajevo sa svojom matičnom firmom "Merkur" d.d. "Naklo" Slovenija ovih dana otvara vrata novoizgrađenog Centra metalurgije u Rajlovcu - Sarajevo. Kvalitetni proizvodi crne i obojene metalurgije naći će se na jednom mjestu u širokom asortimanu. Centar metalurgije prevashodno je namijenjen krajnjim potrošačima: industriji, mašinogradnji, metalopreradi, građevinarstvu, javnim preduzećima i dr. Otvaranjem centra u Sarajevu "Intermerkur" zaokružuje prisustvo Grupe Merkur u regionu. Pored država bivše Jugoslavije Grupa "Merkur" ima preduzeća i u Njemačkoj, Italiji i Češkoj.

Otkako je 1998. "Intermerkur" u BiH započeo svoje poslovanje, ova kompanija bilježi stalni rast poslovnih rezultata. U 2005. je na tržište BiH plasirao oko 30.000 tona proizvoda metalurgije. Kako je istakao Vide Glogovac, direktor "Intermerkura", otvaranje centra metalurgije je samo korak u strateškom razvoju Skupine "Merkur na tržištu Bosne i Hercegovine. Strateškim razvojem planira se da "Intermerkur" u 2010. godini plasira na tržište BiH oko 84.000 tona metalurških proizvoda, čime će ostvariti postavljeni cilj da postane vodeći grosista u BiH za metalurške proizvode. Direktor Glogovac je naglasio da je "Intermerkur" u potpunosti spreman zadovoljiti potrebe svih većih investicionih projekata koji bi mogli biti realizovani u budućnosti u BiH.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.