NavMenu

"Agent Plus" širi poslovanje u BiH - Pomorsko-rečna agencija otvara preduzeća u Banjaluci i Sarajevu

Izvor: eKapija Utorak, 08.01.2013. 14:27
Komentari
Podeli

Pomorsko-rečna agencija "Agent Plus", sa sedištem u Beogradu, planira da intezivira poslovanje u Bosni i Hercegovini u 2013. godini, saznajemo od Zorana Netkovića, generalnog direktora "Agent Plus"-a.

- Dosadašnja aktivnost se odvijala preko mreže preduzeća "Agent Plus" u okruženju, ali dosadašnji poslovi i procenjeni potencijal nameću potrebu da se realizuje već duže vreme prisutna ideja o osnivanju preduzeća u Banjaluci, odnosno Sarajevu- kaže Netković.

Prema njegovim riječima, iskustvo, ali i projekcija budućeg razvoja, ukazuju da će u narednom periodu doći do značajne potrebe za intenzivnijom organizacijom svih vidova transporta i realizacije logističkih rješenja.

- Osim prevoza kontejnerizovane robe, zbirnih pošiljki, procjenjuje se da je interesantno i korišćenje rijeke Save u određenim periodima godine za rasute, generalne i tečne terete - navodi Netković za eKapija.com.

Zoran NetkovićZoran Netković

Razmišljajući dugoročno, "Agent Plus" intenzivno traga za pravim kadrovskim riješenjima ili strateškim partnerima u BiH.

"Agent Plus Grupa" obavlja djelatnost organizacije prevoza i logistike na tržištima Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Rumunije i Njemačke. Takođe, sastavni je dio svjetski poznatih mreža agenata koje posluju na visoko profesionalnom nivou širom svijeta.

Pomorska agencija "Staragent Plus", koja posluje u njihovom sastavu, je generalni agent najveće svjetske brodske kompanije za prevoz kontejnera "Maersk Line". Takođe, ta kompanija je generalni agent i kontejnerskih brodara "Safmarine" i "Seago".

"Agent plus Grupa" obavlja kontejnerski transport robe preko svih ulaznih luka za region (Rijeka, Bar, Kopar, Solun, Konstanca, Hamburg), drumski i željeznički saobraćaj, avio i zbirni transport, riječni i pomorski transport rasutne, komadne robe i tečnih tereta (morskim putem, Dunavom, i drugim riječnim putevima), transport vangabaritnih i specijalnih tereta, agetiranje teretnih i putničkih brodova na Dunavu i u morskim lukama, carinsko posredovanje i skladištenje robe u sopstvenom carinskom magacinu, kao i konsalting i osiguranje robe u transportu.

T.B.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.