NavMenu

Proglašeni najbolji android programeri u konkursu kompanije M:tel

Izvor: eKapija Četvrtak, 27.12.2012. 13:57
Komentari
Podeli

Kompanija "M:tel" dodijelila je nagrade za 10 najboljih aplikacija za mobilne telefone u okviru konkursa "Android liga dva", čiji je ukupni nagradni fond 30.000 KM, saopštavaju Nezavisne.

Prvu nagradu u kategoriji pojedinačnih aplikacija u iznosu od 5.000 KM osvojio je Aleksandar Stančić sa aplikacijom "Difense ger", drugo mjesto zauzeo je Mihajlo Savić sa aplikacijom "M:tel TV program", a treće Vladimir Glušac sa aplikacijom "Aleks", saopšteno je iz "M:tela".

U kategoriji studentskih aplikacija prvo mjesto osvojio je Bojan Dević sa aplikacijom "Uber genius", drugo mjesto Nikola Čorlija i aplikacija "Market komparator", a treće Želimir Bošnjak sa programom "VrijemeBiH".

Sve ove aplikacije su besplatne za korištenje i mogu se preuzeti sa Google play market-a.

Takmičenje za najbolju android aplikaciju kompanija "M:tel" provodi drugu godinu zaredom, s ciljem stvaranja baze aplikacija za sve koji koriste telefone nove generacije u BiH, zbog čega je jedan od uslova za učešće na ovom takmičenju upotrebljivost aplikacije, kao i da je urađena na jednom od tri službena jezika.

U komisiji su bili stručnjaci iz oblasti programiranja u kompaniji "M:tel" i vanjski saradnici - profesor sa Elektrotehničkog fakulteta Banjaluka, konsultanti iz kompanije "Comtrade", te urednici portala IT Pro.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.