NavMenu

Asocijacija kompozitora-muzičkih stvaralaca traži promjenu odluke o neučestvovanju BIH na EUROSONG- u 2013.

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 24.12.2012. 15:39
Komentari
Podeli

Članovi Asocijacije kompozitora - muzičkih stvaralaca (AMUS) iznijeli su reakcije na odluku BHRT-a o neučestvovanju BiH na ovogodišnjem EUROSONG-u i ocijenili da su muzički autori veoma iznenađeni takvom odlukom kojom naša zemlja 2013. godine neće imati predstavnika na ovom takmičenju, prenosi Fena.

Naglasili su da odustajanje nekih zemalja Evrope od učešća u takmičenju takođe ne smije da bude parametar BiH, jer očigledno je da nismo zemlja koja se vodi tuđim parametrima kakvi god oni bili.

U AMUS-u tvrde da se ovakve odluke donose onda kada se svi profesionalci projekta usaglase i kada svi raspoloživi resursi presuše. Članovi apeluju i traže od čelnih ljudi BHRT-a i projekta "EUROSONG" da ne podvlače stvar i ne zaključuju dosije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije

U Srpskoj počinje novi sistem fiskalizacije

Poreska uprava Republike Srpske objavila je javni poziv za podnošenje zahtjeva za pokretanje postupka inicijalne fiskalizacije i subvencionisanje troškova inicijalne fiskalizacije prve grupe obveznika fiskalizacije, čime i zvanično počinje novi sistem fiskalizacije u Republici Srpskoj za poreske obveznike. Јavni poziv, u skladu sa Pravilnikom o dinamici fiskalizacije, sadrži obaveze obveznika fiskalizacije, operatera fiskalnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.