NavMenu

American Express kartice dostupne bh. građanima putem UPI Banke

Izvor: eKapija Četvrtak, 24.08.2006. 12:18
Komentari
Podeli

Centurion financijske usluge d.o.o. Sarajevo (CFU), kojeg zastupa direktor Muhamed Prlja i UPI Banka d.d. Sarajevo, koju zastupa direktor Mirsad Letić, potpisali su Ugovor o međusobnoj saradnji. Zahvaljujući potpisanom ugovoru, UPI Banka će svojim klijentima, koji imaju otvoren bankovni račun i ispunjavaju kriterije, omogućiti da postanu korisnici American Express kartica. Ovim ugovorom CFU Sarajevo i UPI Banka zajednički će raditi na promociji i prodaji American Express proizvoda, a što će dodatno doprinijeti prisustvu American Express kartica na tržištu Bosne i Hercegovine.

Banka će u narednom periodu kontinuirano isticati i aktivno prodavati American Express kartice kroz sve svoje komunikacijske kanale, poput šaltera u poslovnicama Banke, osobnih bankara, pismenom ponudom, i drugo. Nekim klijentima banke kartice su već izrađene i dovoljno je da ih potraže u svojoj poslovnici. Poslovnice UPI banke nalaze se u Sarajevu, Tuzli, Zenici, Mostaru, Kaknju, Visokom, Bugojnu, Gračanici, Gradačcu, Srebreniku, Brčkom, Bijeljini i Odžaku. Klijenti banke će moći uživati u pogodnostima American Express zelene i American Express zlatne kartice kao što su potrošnja bez unaprijed određenog limita, beskamatna kupovina sa odgodom plaćanja do 40 dana, kupovina na rate bez kamata i složene procedure, besplatna zamjenska kartica u roku od 48 sati bez obzira gdje se korisnik nalazio, Global i Gold Assist te brojne druge pogodnosti, koje svrstavaju American Express kartice među kartice s najviše pogodnosti na tržištu Bosne i Hercegovine.

Od samog ponovnog izdavanja American Express kartica na bh. tržištu, Centurion financijske usluge d.o.o. Sarajevo intenzivno radi na širenju prodajne mreže, obogaćivanju pogodnosti kao i rastu broja korisnika American Express kartica. Tako je nedavno sklopljen i ugovor sa Sunce osiguranjem, čime su korisnici American Express kartica osigurani prilikom putovanja u inostranstvo za slučaj nezgode. Najnovijom saradnjom s UPI bankom dodatno je unaprijeđena kvaliteta usluge te pojačana dostupnost kartica na tržištu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.